Ads

18 Aralık 2010 Cumartesi

Öğretmen Kemal 11.Bölüm Full İzle

Öğretmen Kemal 11.Bölümünde Neler Olacak ? (Özet)

Yiğit’in yediği dayaktan sonra Nehir, Batuhan ve Yiğit arasında kalır. Kime inanacağını bilememektedir. Bir yandan Yiğit’in kendisini sorumlu tutan tavırlarıyla uğraşırken, bir yandan da Batuhan’ın kendisinden sakladığı sırrı merak etmektedir.

Doruk ve Asya arasında bir yakınlaşma başlamıştır. Bunu öğrenen ve Doruk’a aşık olan Şebnem, Asya’yı Doruktan soğutacak bir plan yapar.

Dayak olayını içine sindiremeyen Yiğit’in intikam almayı planladığını düşünen Kemal Hoca’nın uyarısı ve okuldan atılma tehlikesine karşılık Yiğit beladan uzak kalamaz.

Selin ve Özgür’ün yargılama süreci başlar. Arif’in duruşması beklenenden kalabalıktır Sadece Kemal ve Leyla değil beklenmeyen kişiler duruşma salonunda yer alır. Yiğit’in annesi Hatice hanım bile adliye koridorlarındadır.

Cücü ve Beyaz, odasını gördükten sonra suçlu olduğuna inandıkları Balon’dan köşe bucak kaçarlar. Ancak okul sınırları içinde nereye kadar kaçabileceklerdir?

Kazımdan para koparmak isteyen şöförü Orhan beklediğinden sert bir tepki ile karşılaşınca intikam almak için acımasızca bir plan yapar….

Öğretmen Kemal 11.Bölümünü Aşağıdan Full İzleyebilirsiniz..(11.bölüm yayınlandıktan sonra)

1.Kısım

Videolar Eklenecek.

Not: Öğretmen Kemal Dizisi 11.Bölümü, Bugün ekranlara geldikten sonra dizinin videoları eklenecektir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya neden final yapılıyor

Ads